nick icon
nick icon
bilgilendirme iconu

Üyelik gerekmez, rumuz belirleyip
"Sohbete Giriş`e" tıklamanız yeterlidir.

En Kaliteli Sohbet Chat Odaları

Tüm Dünyadan giren Türk kullanıcıların bulunduğu sohbet odalarına bağlanıp, Keyifli ve kaliteli olarak ücretsiz sohbet edebilirsiniz.

mirc indir

Türkçe mIRC sohbet programını bilgisayarınıza
yükleyerek hızlı sohbete hemen başlayabilirsiniz.

programı buradan yükleyin

Kadınlar İçin 2015 – 2016 Kış Modası

admin | 25 Ocak 2015

Genel Kategorisindeki Yazı 349 Kez Okundu, 4 Yorum Yapıldı.

resim yok

Kış aylarının yaklaşması ile beraber gardıroplarımızdaki giysilerde yenilenmeye başladı. Özelliklede bayanlar yeni sezonda yeni giysiler ile şık görünmek için farklı kombinler deniyorlar. Ancak işe ilk olarak doğru kıyafet seçimleri ile başlamak gerekiyor. Kış modası denildiği zaman akla gelen ilk renklerden bir tanesi olan beyaz ve tonları hemen hemen her bayanın dolabında yer alır. Ancak bu anlayıştan vazgeçmeniz gerekecek. Çünkü tasarımcılarda artık farklı şeylere imza atmaya başladılar.
Bu yıla damga vuran renkler genel olarak krem tonu renkleri, turuncu, kahverengi gibi renkler. Özelliklede tüm bu renklerin bir arada kullanıldığı kıyafetler bu kışın modası olmayı başaracak. Ancak bayanlar farklı renklerdeki giysileri bir araya getirmekten genel olarak kaçınmaktadır. Tasarımcılar ise bu konuda bayanlara göre daha farklı düşünüyor. Aynı renkteki giysilerin tercih edilmesi sıradanlığı gösterdiği için tasarımcılar bayanların kahverengi ve turuncu tonlardaki kıyafetlerden kombin yaparak dışarıya çıkabileceklerini vurguluyorlar.
Tabi her bayan bu renklerden hoşlanmayabilir. Bu durumda koyu renkleri tercih edebilirsiniz. Özellikle özel bir davete katılacağınız zaman kırmızı bir abiye, krem rengindeki bir elbise sizi şık gösterebilir. Bunun yanı sıra Kış modası ile beraber piyasaya sürülen yeni parlak renkli giysilerde yine tercihleriniz arasında yer almalıdır. Özellikle elbiseler üzerinde kullanılan bu parlak renkler spot ışıkları altında sizi olduğunuzdan daha şık göstermeyi başaracaktır.

Kadınlar İçin 2015 – 2016 Kış Modası

Kadınlar İçin 2015 – 2016 Kış Modası

Makale : Admin

BİR SONRAKİ YAZI

benzerler Okuduğunuz Yazıya Benzer Yazılar

Hatırlatmalar

Mobil sohbet sitesi olarak hizmet veren sitemiz siz değerli kullanıcılarımıza tamamen ücretsiz bir şekilde sohbet ve chat imkanı sunmaktadır. Siz değerli misafirlerimiz sohbet odalarımızın genel kurallarını dikkate alması önemle rica olur

Bilgilendirme

Sitemiz 18 Yaş kullanıcılarımız için uygundur. Sitemiz de online süreleri yüksek kullanıcılarımıza çeşitli ödüller verilmektedir. Sesine güvenen kullanıcılarımız Dj Radyo yayıncısı olabilirler. Yetkili olmak istiyen kullanıcılarımız #OperHelp kanalımıza giriş yapabilirler.