Topaloğlu coştu bir kere tutabilene aşk olsun!

Bülent Ersoy'un kendisine, 'Bülent Bey' dediği için tazminat davası açtığı Mustafa Topaloğlu: 50 milyara ihtiyacı var herhalde!..

Türkücü Mustafa Topaloğlu, Bülent Ersoy'un kendisine açtığı davanın duruşmasına gitmediği için bir geceyi nezarethanede geçirmek zorunda kalmıştı. Topaloğlu, ertesi gün katıldığı Show TV'deki 'Her Şey Dahil' programında söyledikleriyle yeni magazin gündemini oluşturdu:

Mustafa Topaloğlu: Bülent Ersoy, hakkında bir programda söylediğim sözler üzerine hakkımda hakaret davası açmış. Bu nasıl bir davadır ben anlamadım ama ifade verdim. Doğru söyleyeni kovacaklar ama kovsalar kovsalar nereye kovacaklar. Ben hastanedeyken beni aramıştı ama davadan vazgeçmediği için dava devam ediyor. Ben bunca saattir uykusuz kaldım, hakim bekledim. Sanatçılara böyle şeyler uymuyor. Benim hakkımda aptal saptal şeyler söyledi o. Biz sanatçıyız, neden birbirimize dava açalım?

Herhalde 50 milyara ihtiyacı var. Olabilir, ihtiyaç meselesi! Onun düşünmesi lazımdı. Dava açan o, avukatına telefon açıp 'Biz bu adamla barıştık, bu davayı geri al' demesi lazımdı. Beni kızdıran oydu. Ben Bülent Hanım yerine Bülent Ersoy demeyi tercih ettim. Ne bayan ne erkek. Doğru adına ne varsa ben onu söylerim. Yapmacık bir kelime konuşamam. Onu sahneye çağırırken, Bülent Ersoy diye çağırıyorlar. Bir kere Bülent Bey dedim. Onun babası 'bey' değil miydi?
Kaynak:sabah.com.tr
  • Admin
  • Okunma: 90
  • Yorum: 1
  • 10/11/2008 1:37:26 AM
  • Kategori: Medya
 
VoLkan - 10/12/2008 1:12:04 AM
Yorum Güzel söz söylemiş valla helal olsun be :)
  yorum yap
isim
email
Site
yorum
Sitemizde toplam 1018 konu bulunmaktadır. Bu 1018 konuya 1715 tane yorum yapıldı.